Premium Trade Consulting

Rca, Casco, Asigurari de locuinta

Cauti cea mai ieftina asigurare?
Suna la: +40.722.794.270ITI EXPIRA ASIGURAREA, ITP-UL ?
SAU ROVIGNETA? COMPLETEAZA......si te vom contacta
  • Cand...?

    Daca aveti probleme cu administrarea autoturismului in conditii optime, pentru reparatii rapide si sigure, daune in cazul unui accident, evidenta expirarilor politelor RCA, CASCO si numai...

  • De ce...?

    ...monitorizarea tuturor operatiunilor efectuate autoturismului dumneavoastra, atunci cu siguranta aveti nevoie de serviciile noastre.

 

Tranzactii Auto

Piata auto din Romania si nu numai, a cunoscut multe schimbari in ultimele decenii. La fel ca domeniul "asigurarilor", in zilele noastre, exista multe marci (firme concurente) care incearca sa cucereasca pietele auto din toata lumea. Companiile auto existente si-au castigat increderea si prezenta pe scena, printr-o gama variata de modele viabile, dar si prin faptul ca nu se opresc deloc din a ne surprinde prin creearea de noi si noi tipuri. Daca la inceput existau motoarele pe aburi, acum avem de-a face cu motoare electrice, hibrizi etc. Firmele de specialitate vor sa vina in ajutorul clientilor prin modele diferite care sa intruneasca pachete complexe de trasaturi: confort, consum redus, dotari multiple, multi CP (cai putere), infatisare (design) atractiva etc.
Din pacate, vanzarile din ultimii ani de recesiune mondiala, au facut sa scada incasarile companiilor auto, ceea ce a facut ca activitatea acestora sa stagneze, sau, mai rau, sa-si inchida reprezentatele din diferite orase, tari etc...
Fata de anii anteriori, oamenii nu si-au mai permis sa achizitioneze auto noi, nici sa plateasca creditele auto sau ratele la societatile de leasing...si, de aceea, au inceput sa apeleze la varianta ajutatoare, la indemana, pe scurt...sa cumpere auto second hand (la mana a doua).
Achizitionarea de auto second hand intruneste mai multe criterii cautate de clientii cu posibilitati reduse, sau de catre cei care isi doresc un auto pentru deprinderea sofatului, sau pentru proba etc...Clientii cauta sa gaseasca un auto: ieftin, viabil, cu consum redus (sau nu), care sa fie o marca buna si cunoscuta, care sa-l poata repara rapid si fara multe asteptari, care sa-i ofere un confort major, sau cu ajutorul caruia sa se deplaseze in timp scurt intr-o localitate aglomerata etc.
Necesitatile clientilor sunt diferite, iar criteriile pot fi mult mai multe decat cele prezentate mai sus.
De aceea, venim in sprijinul persoanelor care doresc sa-si achizitioneze un auto second hand, prin informatii si imagini despre cazurile cunoscute si asigurate de noi, sau prin anunturi noi ale celor care doresc sa vanda auto personal.
Ne propunem sa scutim clientii de cautari pe site-urile de specialitate, ziare, anunturi, de deplasari in diferite localitati si asteptari in targurile auto, intrucat experienta in domeniu, cunostintele si consultanta pot fi suficiente motive pentru a va ajuta sa achizitionati sau sa vindeti un auto.


Serviciile sunt urmatoarele:


ACHIZITII AUTO:
       -analiza nevoilor clientului;
       -consultanta in vederea alegerii variantei optime a necesitatii clientului;
       -consultanta privind costurile preconizate ale autovehiculului;
       -consultanta privind identificarea solutiei de finantare, alegerea finantatorului, negocierea conditiilor de finantare;
       -negocierea reducerilor (discount-urilor) si pachetelor pentru achizitionarea autovehicului dorit;
       -stabilirea configuratiei autoturismului.

VANZARI AUTO SECOND-HAND:
       -negocierea preturilor de vanzare in numele clientului cu potentiali cumparatori. 

 
Creative Stuff